Maggi rakott húsos rizs

 2008.09.22. 10:32

Nagyon finom! Úgy látszik, bejönnek nekem ezek a kaják. Egy baj volt csak vele, a rizs nem puhul meg, ha nem öntesz bele elég vizet! Inkább tegyünk bele többet szerintem, és akkor irtó finom lesz. Pedig ezt írja a honlapjuk: "...azzal is kedveskedik Önnek, hogy a rizst előfőzés nélkül teheti a tepsibe, a MAGGI ezt is megoldja Ön helyett!" Hát, hát… kedves Maggi, kedveskedhetnél egy kicsit jobban!

Elkészítési idő: 1óra

Pontszán: négyes

Újra megnéztem a kereső-kifejezéseket, amiket beírtak az emberek a google-ba, hogy eljussanak az oldalamra, nagyon vicces: „Dr. Krukenberg”, vagy a „teltség”, de volt aki ennyit írt be: „1”, és persze arra igazán büszke vagyok, hogy több 10-en vannak az elmúlt hónapban, akik valamilyen levesre rákeresve az én honlapomat is megnézték:)

A bejegyzés trackback címe:

https://zacskosleves.blog.hu/api/trackback/id/tr35675454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása