Maggi mexikói chilis bab

 2008.09.17. 19:10

Mi is lenne Veletek, ha én nem lennék! Még a végén hallgatnátok a hátoldalon lévő utasításra, pedig nem szabad! Azt írja ugyanis, hogy csak meg kell pirítani az olajban a darált húst, ami nem igaz, mert akkor kemény marad. Én a húst még leöntöttem legalább 5 dl vízzel, és megvártam amíg az elfő róla, csak ezután tettem hozzá  kukoricát és a babot, meg persze a szószt, amiben még tovább kellett főzni és isteni lett!

Elkészítési idő: legalább 45 perc, úgyhogy ne vizsgaidőszakban álljatok neki

Pontszám: ötös

A bejegyzés trackback címe:

https://zacskosleves.blog.hu/api/trackback/id/tr78668393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Réka 2008.09.17. 19:31:29

És ezt is zsemlével ettük! És ez is finom volt többek szerint, pedig soha senkit nem fenyitek be:D
süti beállítások módosítása