Maggi tárkonyos raguleves
Na szóval...engem ért a megtiszteltetés,blablabla...;)Eddig úgy vettem észre,hogy rosszabbnál rosszabb leveseket mutattok be:) na ez most egy kivétel lesz.Én a Maggi tárkonyos ragulevest,mint egyik kedvenc porlevesemet fogyasztottam el.Először is kell hozzá fél liter tej(ezt Rékának ne mondjátok).Főzés közben csak arra kell figyelni,hogy ne fusson ki,mert ezt könnyen megteszi...:D A leves íze nagyon jó,majdnem olyan mintha étteremben ennéd...nem mondok mama főztjét,mert anyám ilyet nem szokott csinálni:P Állaga is igen sűrű,és laktató,bár én általában egyedül is megeszek egy 4 tányéros porlevest ;) A fűszerezettsége is jó,egyedül azt tudom felróni hibájaként,hogy nincsenek bennek gigantikus húsdarabok...dehát ez szerintem hölgy olvasóimat egy fikarcnyit se zavarja,csak az olyan húszabálókat,mint én:P Nagybecsű elődeimhez mérten én is pontozok:
ui.: 2 tipp az ehetetlen zacskós-,és erőlevesek felturbózására(főleg férfi- és jóétvágyú nőolvasóimnak)