Maggi bolognai tészta
Még egy-két évvel ezelőtt, amikor utoljára próbálkoztam a porok ezen fajtájával, úgy gondoltam, hogy ilyet csak az eszik, akinek elment az esze, vagy legalábbis nagyon nem tud főzni és anyu nem küldött semmit. Nos ez már egyáltalán nem hasonlít a régi megszokott igen rossz por ízre, sőt! Bolognai íze volt, a tészta nem főtt szét, mire az ember masszává kavargatta a kezdetben leveshez hasonlító trutyit, és a végeredmény is kellemes képet festett. Azért még mindig nem olyan mint az eredeti, de már megközelíti.
Kinézet: 4,6
Íz: 4,6
Hamarosan JÖN JÖN JÖN egy sztárvendég, aki a „Knorr szamócaleves gyümölcsdarabokkal”-ról fog írni! Minden hónapban felkérek majd egy külső szemlélőt, aki jellemez egy levest, ezzel is színesebbé és reálisabbá téve a porlevesekről alkotott képeteket! :-)